måndag 7 mars 2011

Fantastisk resa 5

På lodgen där vi bodde fanns en pool. Här svalkade vattenet betydligt mera, men definitivt inte mig emot. Poolen hade en kant och efter den så fanns det vatten hål för djuren att dricka. En kväll kom en massa bufflar för att dricka.
Så var det då rummen. Det har jag ingen bra bild på. men det fanns en stor balkong där man kunde titta ut över svanannen.

Badrummet var så stort så man kunde nästan gå vilse. Med dusch, badkar (fönster så man kunde se ut över savannen och en separat toalette.

Så här såg vyn ut om man tittade ut. ganska platt på sina ställen.En av eftermiddagarna när vi kom tillbaka ställde jag mig på balkongen för att titta ut lite. Då kom det en hel rad med elefanter utan för. Inte så dumt alls.
Ja, detta var lite om min resa till Afrika. Det är underbart roligt att resa men det är också skönt att vara hemma igen. man får lite mera perspektiv på tillvaron på något sätt.3 kommentarer:

Anonym sa...

det har verkligen varit jätteroligt att läsa om din resa och se alla bilder:)

vilken toppenresa du har haft:)

Hugomamma sa...

Ser bättre ut än den lodgen jag var på i Zimbabwe, närmare bestämt i Great Zimbabwe.. Den poolen hade sett sina bästa dagar väldigt många år innan jag var där...Men naturen var vacker och djuren fantastiska. Tack för titten på alla fina bilder!

Hemskapat sa...

Helt FANTASTISKT! Vilken otrolig upplevelse!!!! Att få se elefanter från balkongen, det måste ha känts helt overkligt! En riktig ögoggnuggare! Jag avundas dig, den resanmåste ha varit fantastikt upplevelserik!
Tjing Agneta