torsdag 20 augusti 2009

Utökat!

Inte familjen utan mitt stickbibliotek. Dessa böcker damp ner i brevlådan häromdagen.


Alla är Kim Hargreaves design. Har märkt att tidigare Rowan design så har jag för det mesta fastnat just för Kims plagg. Något skall det nog bli stickat framöver. Såg några fina i Rowan Summer tweed så det skulle passa bra. Har en hel del av detta garn.

5 kommentarer:

Sunna sa...

Det finns inget som är så härligt som nya böcker med ny inspiration, jag bläddrar ofta i mina bara för att titta, fundera över mönster och färgkombinationer

katarinaw sa...

Jamen, det är ju precis så det är! Vad roligt att skrivit om detta just nu, jag hade just samma tankar idag (som jag just bloggat om) utan att veta att du tänkte samma sak!

Garntrollet sa...

Kim's designer är jättefina!

RR är superrolig att sticka. Och den går snabbt att få färdig :-) Jag känner att alpacka kanske inte var helt optimalt till Ishbel Beret, passar nog bättre med ett sockgarn (men jag använt alla sockgarnsrester till min rut-sjal).

Ha en trevlig helg.

Garntrollet (igen) sa...

Jag kan tillägga: jag hade stickat fel! Därför såg det så rörigt ut (Ishbel Beret). Jag missade att man skulle flytta markören var 7:e och var 10:e varv, jag trodde bara det gällde sista gången så att nästa spetsmönster skulle passa! Det ser mycket bättre ut (med alpackagarnet), nu när jag stickat rätt! :-)

Kristina sa...

Fina böcker. Dina mönster kommer med posten i veckan. Jobbar sista dagen idag.