fredag 28 augusti 2009

Höstens första träffIgår hade Stålstickorna sin första träff för hösten. Vi hade japansk tema och jag hade tagit med lite olika litteratur som jag köpte när jag var där. Tekoppen och så fikat var obligatoriskt. Mysig kväll med mycket inspiration.

Min Katie Beret är nu klar. Den skulle stickas fram och tillbaka, men jag stickade den runt istället för att slippa montera spå mycket. Det kommer att bli flera baskrar i vinter det är ett som är säkert. Kanske inte just den här, men det finns ju flera att sticka.

8 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Skoj och träffas igen, sandstickorna träffas första gången för i höst nästa vecka, ska bli skoj.

Söt Basker =)
Ha de gott på dej.
Eva.

Eva i Stäket sa...

Baskern blev jättefin!

stickresan sa...

Snyggt med lila och grönt! Har inte tänkt mig de färgerna tillsammans tidigare. mmm... nu blev jag sugen på en grön lila sjal.

Anonym sa...

Hej vilken fin basker du har gjort ....blev sugen på att göra en sådan själv ...vilket garn har du använt??? och var kan man få tag på mönstret??? Hoppas på hjälp.....hälsningar Marie
Marre71@hotmail.com

stitch05 sa...

Her var det jammen mye flott. Det hender at man bare faller innom nye steder når noe søkes etter. Har også fått ideer til mange garnbutikker i Sverige,som jeg ikke kjente til. Har lagt deg til i blogglisten min. Håper det er ok.
Hilsen Lill-Ann fra Norge.

Kristina sa...

Baskern blev ursnygg. Flera sådana förstår jag att du vill sticka. Hemkommen från karlstad och jag bara traskar runt. Ingen ro att sticka!!

Maria i Falkenberg sa...

Vilken vacker basker!

sticka med mera sa...

Sanna, kommer Du till Örebro? Ula