söndag 17 maj 2009

Kroknings försök

Igår spenderade jag mesta delen av dagen tillsammans med släkten. Vi hade en släktträffa på Thors-sida. Mycket trevligt. Senast vi träffades så här var 1998. Vi är ett antal släktingar. Alla kunde inte komma men dock 61 stycken. Kul!!! Thors kommer från gården Thores i Dalarna. Min fars farfar bytta från Thors Arvid Andersson till Thors så att det var lättare att känna igen honom på namnet. Jag har kvar mitt Thors även om jag har makens namn också.

Den gångna veckan har jag gjort några tappra krokningsförsök. Här är ett prov på några strukturer som jag försökt mig på. En del gillar jag skarpt, men har ingen aning om jag gör rätt. Läser och gör som jag tror att jag ska.
Några ny böcker har lagts i min brevlåda också. Alltid lika kul med inspriation och nya idéer. 100 Flowers to knit and crochet gillar jag verkligen. Blir så glad av den boken.

Inte har det blivit mycket stickat i veckan. Har i alla fall börjat på spetskanten på min Ishbel. Jag har fått lov att frogga en bit och jag har nu hittat ett till fel i kanten, men det får vara så. Har hittat den maskan en annanstans så det stämmer i alla fall.

5 kommentarer:

Inger sa...

Alltid kul med släktträffar och med nya böcker.Min syster pratade om att vi borde ordna släktträff i sommar.

Mia sa...

Vilka härliga böcker! Tasty crochet ser väldigt mumsig ut! :D

Eva i Stäket sa...

Kul att se lite vad du krokat!! Det ser fint ut! :)

heidi sa...

det var mycket spännande på en gång: släkträff, nya böcker och inlärning av ny teknik:)

krokningen ser jättefin ut!

Pernilla sa...

Jag har också beställt boken 100 flowers to knit & crochet, fick sms att den var skickad i dag - så kanske att den kommer på fredag!
Hoppas att jag också gillar den.