söndag 17 maj 2009

Kroknings försök

Igår spenderade jag mesta delen av dagen tillsammans med släkten. Vi hade en släktträffa på Thors-sida. Mycket trevligt. Senast vi träffades så här var 1998. Vi är ett antal släktingar. Alla kunde inte komma men dock 61 stycken. Kul!!! Thors kommer från gården Thores i Dalarna. Min fars farfar bytta från Thors Arvid Andersson till Thors så att det var lättare att känna igen honom på namnet. Jag har kvar mitt Thors även om jag har makens namn också.

Den gångna veckan har jag gjort några tappra krokningsförsök. Här är ett prov på några strukturer som jag försökt mig på. En del gillar jag skarpt, men har ingen aning om jag gör rätt. Läser och gör som jag tror att jag ska.
Några ny böcker har lagts i min brevlåda också. Alltid lika kul med inspriation och nya idéer. 100 Flowers to knit and crochet gillar jag verkligen. Blir så glad av den boken.

Inte har det blivit mycket stickat i veckan. Har i alla fall börjat på spetskanten på min Ishbel. Jag har fått lov att frogga en bit och jag har nu hittat ett till fel i kanten, men det får vara så. Har hittat den maskan en annanstans så det stämmer i alla fall.

7 kommentarer:

Inger sa...

Alltid kul med släktträffar och med nya böcker.Min syster pratade om att vi borde ordna släktträff i sommar.

Mia sa...

Vilka härliga böcker! Tasty crochet ser väldigt mumsig ut! :D

Eva i Stäket sa...

Kul att se lite vad du krokat!! Det ser fint ut! :)

heidi sa...

det var mycket spännande på en gång: släkträff, nya böcker och inlärning av ny teknik:)

krokningen ser jättefin ut!

Pernilla sa...

Jag har också beställt boken 100 flowers to knit & crochet, fick sms att den var skickad i dag - så kanske att den kommer på fredag!
Hoppas att jag också gillar den.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色