torsdag 8 april 2010

Stickiga prover

Just nu känns det som om jag bara stickar prover till alla kurser. Å andra sidan älskar jag att sticka prover. Det är så kul att ha kvar och upptäcka nya saker hela tiden.


Just nu är det kursbär, hasselnötter, hallon och vågor som står på tapeten. Framöver innan nästa kurstillfälle skall jag försöka ta mig igen om ökningar och minskningar på olika sätt också. Det brukar kunna bli en massa prover då för man vill prova det och det och hur blir det om man göra så här då? Detta med "vanliga" muscher har jag lämnat där hän. Inget riktigt för mig. Har lite svårt att få det fint, men det skall göras igen i en uppgift också. Kanske blir det en början på det snart också.

4 kommentarer:

Ulla sa...

Fanatastiskt bra med alla varianter på mönster.Tänk om det fanns en kurs helt på distans,en nätbaserad kurs,som också jag kunde följa.Jag blir så inspirerad när jag ser vad du gör.Ha en fin helg
Ulla

Eva i Stäket sa...

Det ser så härligt ut med alla provlappar. Det är en guldgruva att ha och få inspiration ur senare.

Ann-Marie sa...

Fina. Jag vill också gå på kurs...

Pixi sa...

Oj vad många sticksätt det finns ,jättebra med provlappar så man kan se ordentligt vilket man blir sugen på ..Jag blir sugen på att pröva allt!haha!!=)